marți, 9 iulie 2013

Usi de interior - design si utilitate



In zilele noastre, designul interior nu se mai limiteaza la mobilier, culoarea tapetului sau a peretelui. Puteti realiza un real impact vizual in casa dumneavoastra prin achizitionarea si montarea unor usi de interior cu adevarat deosebite. De cele mai multe ori usile nu sunt observate in ansamblul general al casei dar daca sunt bine alese ele pot schimba intreagul aspect  ambiental.

Caracteristicile care trebuiesc urmarite sunt stilul, tipul de usa, materialele, eficienta energetica si fonica. Când vine vorba de alegerea usii de interior, este important să alegeți un stil care va completa arhitectura de ansamblu și decorul casei tale.
În cazul în care designul casei tale este tradițional sau are un stil dintr-o anumita perioadă, atunci ar trebui să alegeți ușile similar tradiționale și în stil clasic, cum ar fi ușile masive. Cu toate acestea, dacă aveți o casă mai contemporana, usile de interior ar trebui să reflecte acest lucru la fel de bine - de exemplu, usi de interior cu linii drepte, elegante, moderne sau cu suprafata vitrata mare.

Pentru o viziune de ansablu perfect armonizata, linia usii de intrare ar trebui urmarita si de usile de interior prin culoare si model cat mai apropiat. Pentru usa de intrare se vor alege materiale rezistente, care sa reprezinte o bariera pentru zgomotul din exterior, curent ,  aer rece ori cald. Pentru usile de interior se pot folosi ori materiale masive ori materiale semifabricate precum structura celulara formata din rama lemn, hartie celulara si fete din mdf. Sau se pot folosi numai usi de interior din sticla securizata pentru a da senzatia de spatiu mare si aerisit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu